Hirdetések

Hirdetések

Magyarok Nagyasszonya

Templombúcsú

2017. október 8.


 

  1. A hét ünnepei: sze.: Szt. XXIII. János pápa ünnepe van.

 

  1. A templombúcsú ünnepi miséje október 8-án, 10.00-kor lesz, amelyet Sándor László atya fog celebrálni. (Ezen a vasárnap délelőttön másik szentmise nem lesz.) A szentmise után agapé lesz a katolikus körben, melyre mindenkit várunk! Kérjük a kedves testvéreket, hogy édes és sós süteményeikkel, vagy akár folyadékkal, járuljanak hozzá az ünnepséghez, ezeket előre is le lehet adni 9.45-ig a közösségi házban. Vasárnap reggel 7.00 órára várjuk a katkörbe a szendvicsek elkészítésében segédkezőket!

 

  1. Este, 18.00-tól ünnepélyes vesperást (zsolozsmát) imádkozunk, a Zeneakadémia Egyházzene tanszékén tanuló hallgatók közreműködésével. A zsolozsmában Constanzo Porta 16. századi ferences zeneszerző művei hangzanak fel. Ezt követően imádkozzuk a rózsafüzért.

 

  1. Hétfőn, október 9-én 16.00-tól a Fonó Kör tartja összejövetelét a közösségi házban.

 

  1. Csütörtökön, október 12-én 19.00-tól szeretettel várjuk azokat az ifjú párokat, akik szeretnének közösséggel együtt beszélgetni hitünk tanításairól. Már házas és még nem házasságban élőket is várunk szeretettel a Katolikus Körbe!

 

  1. Pénteken, október 14- én az esti szentmise után játékest lesz a közösségi házban.

 

  1. Október 14-én a plébánia egész közössége számára, kirándulást szervezünk a Merzse-mocsárhoz. Indulás 9.00-tól a templom elől, érkezés kb. 16.00. Szeretettel várunk mindenkit! A családosokra, kisgyermekesekre is gondoltunk!

 

  1. Októberben mindennap rózsafüzér lesz: az esti szentmisék előtt fél órával, valamint a reggeli miséket követően és kedden, reggel 8.00-tól.