Hirdetések

Hirdetések

Évközi 21. vasárnap

2017. augusztus 27.


 

  1. A hét ünnepei: hé.: Szt. Ágoston; ke.: Keresztelő Szt. János; csüt.: az esztergomi bazilika felszentelésének évfordulója ünnepe van.

 

  1. Hétfőn, 16.00-tól a FONÓ tartja következő összejövetelét. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

  1. Keddenként 18.00-tól folytatódnak a kórus próbái, a templom hittantermében, amelyekre új tagokat is szeretettel várnak!

 

  1. Hamarosan kezdődik az új tanév, a Veni Sancte szentmise szeptember 3-án, a 9.00 órai szentmise keretében lesz. Minden diákot és hitoktatót szeretettel hívunk!

 

  1. Miután az érsekség az új Képviselőtestület megválasztását megerősítése, (a levelet a faliújságon is olvashatjuk). Ünnepélyes eskütételük szeptember 3-án, a 11.00 -i szentmise keretén belül lesz, melyet a számukra és a régi tagok számára a "staféta átadó" ünnepség fog követni a Katkörben. Gratulálok az új tagoknak és köszönöm az előző évek szolgálatát a régi tagoknak! Isten fizesse meg nekik gazdagon jóságukat!

 

  1. Szeptembertől visszaáll a rendes miserend, vagyis 7.30-tól lesznek a hétköznap reggeli szentmisék, valamint ismét lesz péntekente esti szentmise és vasárnap 11.00 órai szentmise. Ezzel egy időben visszaáll az irodai rend. Szeptember 1-jén még nem, de az azt követő héten már hétfő, szerda, péntek, 16.00-17.00-ig lesz iroda a plébánián.

 

  1. Nagyon nagy örömmel tudatom és köszönöm, hogy a hívek 903.000 Ft adományt adtak össze a Szt. Antal perselyen keresztül, az iraki keresztények megsegítésére. Ez egy hatalmas dolog, tekintve, hogy ráadásul, minden bizonnyal az utalásos utat is sokan választották. A plébánia ezt az összeget még központilag kikerekítette, így a héten a központi számlára átutaltunk 1.000.000 Ft-ot. Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzájárulást!