Hirdetések

Hirdetések

Évközi 19. vasárnap

2017. augusztus 13.

  1. A hét ünnepei: hé.: Szt. Maximilián Kolbe; ke.: Szűz Mária mennybevétele (Nagyboldogasszony) – parancsolt ünnep! (7.00 és 19.00-kor lesz szentmise); szo.: Szt. Bernát ünnepe van. Jövő vasárnap Szent István király ünnepe lesz, amely alkalomból mindenkit bíztatunk, hogy vegyen részt a Szent Jobb körmeneten és a 17.00-kor kezdődő szentmisén a bazilikánál!

 

  1. A Magyar Katolikus Egyház, gyűjtést szervez az iraki keresztények megsegítésére, augusztus 20-ig. (Ennek módját a faliújságon olvashatjuk.) Aki nem tudja átutalni az adományát, az a Szt. Antal perselybe dobja azt be és közösen utaljuk majd át a bankszámlára az összeget. A mi gyűjtésünk határideje augusztus 14.

 

  1. Most vasárnap a templom felújítására gyűjtünk.

 

  1. Az érsekségről megérkezett az új Képviselőtestület megerősítése, (a levelet a faliújságon is olvashatjuk). Ünnepélyes eskütételük szeptember 3-án, a 11.00 -i szentmise keretén belül lesz, melyet a számukra és a régi tagok számára a "staféta átadó" ünnepség fog követni a Katkörben. Gratulálok az új tagoknak és köszönöm az előző évek szolgálatát a régi tagoknak! Isten fizesse meg nekik gazdagon jóságukat!

 

  1. Július, augusztus hónapban, csak a vasárnapi szentmisékhez kapcsolódóan lesz irodai szolgálat, figyeljünk erre oda! Így az ügyintézés is lelassulhat!

 

  1. Augusztus 24-27 között hivatástisztázó lelkigyakorlat lesz 18-35 év közötti fiúknak, akik a papi hivatáson gondolkodnak. Érdeklődni Miklós atyánál lehet.

 

  1. Hamarosan kezdődik az új tanév, a Veni Sancte szentmise szeptember 3-án, a 9.00 órai szentmise keretében lesz. Minden diákot és hitoktatót szeretettel hívunk!

 

 

SZENTMISÉK RENDJE NYÁRON

(JÚNIUS, JÚLIUS, AUGUSZTUS)

 

Hétfő: 07:00

Kedd:  Nincs. 

Szerda: 19:00

Csütörtök: 07:00

Péntek: Nincs, csak 1. pénteken 19:00

Szombat: 19:00

VASÁRNAP: 09:00;     19:00