Hirdetések

Hirdetések

Urunk színeváltozása

2017. augusztus 6.


 

  1. A hét ünnepei: ke.: Szt. Domonkos; sze.; Szt. Terézia Benedikta (Edith Stein), Európa társvédőszentje; csüt.: Szt. Lőrinc; pé.: Assisi Szt. Klára ünnepe van.

 

  1. Augusztus 11-én, pénteken 19 órától játékest lesz a Katolikus Körben. Minden korosztályt szeretettel várunk!

 

  1. A Magyar Katolikus Egyház, gyűjtést szervez az iraki keresztények megsegítésére, augusztus 20-ig. (Ennek módját a faliújságon olvashatjuk.) Aki nem tudja átutalni az adományát, az a Szt. Antal perselybe dobja azt be és közösen utaljuk majd át a bankszámlára az összeget. A mi gyűjtésünk határideje augusztus 14. A Magyar Görögkatolikus Egyház pedig a szíriai keresztények megsegítésére szervez gyűjtést, ezt szintén a faliújságon olvashatjuk!

 

  1. Az érsekségről megérkezett az új Képviselőtestület megerősítése, (a levelet a faliújságon is olvashatjuk). Ünnepélyes eskütételük szeptember 3-án, a 11.00 -i szentmise keretén belül lesz, melyet a számukra és a régi tagok számára a "staféta átadó" ünnepség fog követni a Katkörben. Gratulálok az új tagoknak és köszönöm az előző évek szolgálatát a régi tagoknak! Isten fizesse meg nekik gazdagon jóságukat!

 

  1. Július, augusztus hónapban, csak a vasárnapi szentmisékhez kapcsolódóan lesz irodai szolgálat, figyeljünk erre oda! Így az ügyintézés is lelassulhat!

 

  1. Augusztus 24-27 között hivatástisztázó lelkigyakorlat lesz 18-35 év közötti fiúknak, akik a papi hivatáson gondolkodnak. Érdeklődni Miklós atyánál lehet.

 

 

SZENTMISÉK RENDJE NYÁRON

(JÚNIUS, JÚLIUS, AUGUSZTUS)

 

Hétfő: 07:00

Kedd:  Nincs. 

Szerda: 19:00

Csütörtök: 07:00

Péntek: Nincs, csak 1. pénteken 19:00

Szombat: 19:00

VASÁRNAP: 09:00;     19:00