Hirdetések

Hirdetések

Évközi 16. vasárnap

2017. július 23.


 

  1. A hét ünnepei: hé.: Árpádházi Szt. Kinga; ke.: Szt. Jakab apostol; sze.: Szt. Anna; csüt.: Szt. Charbell Makhlouf; szo.: Szt. Márta ünnepe van.

 

  1. A Magyar Katolikus Egyház, gyűjtést szervez az iraki keresztények megsegítésére, augusztus 20-ig. (Ennek módját a faliújságon olvashatjuk.) Aki nem tudja átutalni az adományát, az a Szt. Antal perselybe dobja azt be és augusztusban közösen utaljuk majd át a bankszámlára az összeget. A Magyar Görögkatolikus Egyház pedig a szíriai keresztények megsegítésére szervez gyűjtést, ezt szintén a faliújságon olvashatjuk!

 

  1. Július 24-én, hétfőn délután 16 órakor a Fonó kézimunkázó kör várja összejövetelére az érdeklődőket a Katolikus Körbe. Szeretettel hívják a vakációzó gyermekeket is!

 

  1. Július 28-án, pénteken 18 órától játékest lesz a Katkörben. Minden korosztályt szeretettel várunk!

 

  1. Az érsekségről megérkezett az új Képviselőtestület megerősítése, (a levelet a faliújságon is olvashatjuk). Ünnepélyes eskütételük szeptember 3-án, a 11.00 -i szentmise keretén belül lesz, melyet a számukra és a régi tagok számára a "staféta átadó" ünnepség fog követni a Katkörben. Gratulálok az új tagoknak és köszönöm az előző évek szolgálatát a régi tagoknak! Isten fizesse meg nekik gazdagon jóságukat!

 

  1. Július, augusztus hónapban, csak a vasárnapi szentmisékhez kapcsolódóan lesz irodai szolgálat, figyeljünk erre oda! Így az ügyintézés is lelassulhat!

 

  1. Augusztus 24-27 között hivatástisztázó lelkigyakorlat lesz 18-35 év közötti fiúknak, akik a papi hivatáson gondolkodnak. Érdeklődni Miklós atyánál lehet.

 

 

SZENTMISÉK RENDJE NYÁRON

(JÚNIUS, JÚLIUS, AUGUSZTUS)

 

Hétfő: 07:00

Kedd:  Nincs. 

Szerda: 19:00

Csütörtök: 07:00

Péntek: Nincs, csak 1. pénteken 19:00

Szombat: 19:00

VASÁRNAP: 09:00;     19:00