Hirdetések

Hirdetések

Évközi 15. vasárnap

2017. július 16.


 

  1. A hét ünnepei: hé.: Szt. Zoerárd-András és Benedek remeték; ke.: Szt. Hedvig; szo.: Szt. Mária Magdolna ünnepe van.

 

  1. Az iraki keresztények helyzetéről beszámolót hallgathatunk meg július 22-én szombaton, az esti szentmise után, a templomban. A vetítést imádság követi majd az üldözött keresztényekért. Mindenkit szeretettel várunk!

 

  1. A Magyar Katolikus Egyház, gyűjtést szervez az iraki keresztények megsegítésére, augusztus 20-ig. (Ennek módját a faliújságon olvashatjuk.) Aki nem tudja átutalni az adományát, az a Szt. Antal perselybe dobja azt be és augusztusban közösen utaljuk majd át a bankszámlára az összeget.

 

  1. Az érsekségről megérkezett az új Képviselőtestület megerősítése, (a levelet a faliújságon is olvashatjuk). Ünnepélyes eskütételük szeptember 3-án, a 11.00 -i szentmise keretén belül lesz, melyet a számukra és a régi tagok számára a "staféta átadó" ünnepség fog követni a Katkörben. Gratulálok az új tagoknak és köszönöm az előző évek szolgálatát a régi tagoknak! Isten fizesse meg nekik gazdagon jóságukat!

 

  1. Július, augusztus hónapban, csak a hétköznapi szentmisékhez kapcsolódóan lesz irodai szolgálat, figyeljünk erre oda! Így az ügyintézés is lelassulhat!

 

 

SZENTMISÉK RENDJE NYÁRON

(JÚNIUS, JÚLIUS, AUGUSZTUS)

 

Hétfő: 07:00

Kedd:  Nincs. 

Szerda: 19:00

Csütörtök: 07:00

Péntek: Nincs, csak 1. pénteken 19:00

Szombat: 19:00

VASÁRNAP: 09:00;     19:00