Hirdetések

Hirdetések

Évközi 13. vasárnap

2017. július 2.


 

  1. A hét ünnepei: hé.: Szt. Tamás apostol; csüt.: Goretti Szt. Mária ünnepe van.

 

  1. Az érsekségről megérkezett az új Képviselőtestület megerősítése, (a levelet a faliújságon is olvashatjuk). Sajnos, a nyár előtt már nem tudjuk beiktatni az új tagokat. Ezért az ünnepélyes eskütételük szeptember 3-án, a 11.00 -i szentmise keretén belül lesz, melyet a számukra és a régi tagok számára a "staféta átadó" ünnepség fog követni a Katkörben. Gratulálok az új tagoknak és köszönöm az előző évek szolgálatát a régi tagoknak! Isten fizesse meg nekik gazdagon jóságukat!

 

  1. Mai nap „Péter-fillér” gyűjtést tartunk, azaz az Egyház központi céljaira szánt támogatásunkat adhatjuk be majd a perselybe. Emellett, a Magyar Katolikus Egyház, gyűjtést szervez az iraki keresztények megsegítésére, augusztus 20-ig. Ennek módját a faliújságon olvashatjuk.

 

  1. Hétfőn 19.30-tól a Tamás-kör tartja összejövetelét a Katkörben. Téma: Hit és tudomány. Szeretettel várjuk a fiatal apukákat!

 

  1. Július, augusztus hónapban, csak a hétköznapi szentmisékhez kapcsolódóan lesz irodai szolgálat, figyeljünk erre oda! Így az ügyintézés is lelassulhat!

 

  1. Az idei hittantábor Szálkán lesz megtartva, július 17-21-ig. A tábor költsége: 10.000 Ft/fő. Akinek anyagi gondot jelentene a részvétel, kérjük, személyesen jelezze a plébános, vagy Gabi néni felé! Részleteket a jelentkezési lapokon találhatunk. Most vasárnap lehet még jelentkezni. (A határidő után jelentkezőknek 15.000 Ft/fő a tábor költsége.) A gyermekek szüleit július 9-én a 9 órai szentmise után várjuk megbeszélésre a templomi hittanterembe. 

SZENTMISÉK RENDJE NYÁRON

(JÚNIUS, JÚLIUS, AUGUSZTUS)

 

Hétfő: 07:00

Kedd:  Nincs. 

Szerda: 19:00

Csütörtök: 07:00

Péntek: Nincs, csak 1. pénteken 19:00

Szombat: 19:00

VASÁRNAP: 09:00;     19:00