Hirdetések

Hirdetések

Évközi 12. vasárnap

2017. június 25.


 

  1. A hét ünnepei: hé.: Alexandriai Szt. Cirill; ke.: Szt. László király; sze.: Szt. Iréneusz; csüt.: Szt. Péter és Szt. Pál apostolok; pé.: a római egyház első szent vértanúi ünnepe van.

 

  1. Június 26-án, hétfőn délután 16 órakor a Fonó kézimunkázó kör a nyári szünet előtti utolsó összejövetelére várja az érdeklődőket a Katolikus Körbe. Különös szeretettel hívjuk a vakációzó gyermekeket!

 

  1. Mostantól augusztusig szünetel a csütörtöki szentségimádási lehetőség.

 

  1. Jövő vasárnap „Péter-fillér” gyűjtést tartunk, azaz az Egyház központi céljaira szánt támogatásunkat adhatjuk be majd a perselybe. Emellett, a Magyar Katolikus Egyház, gyűjtést szervez az iraki keresztények megsegítésére, augusztus 20-ig. Ennek módját a faliújságon olvashatjuk.

 

  1. Július, augusztus hónapban, csak a hétköznapi szentmisékhez kapcsolódóan lesz irodai szolgálat, figyeljünk erre oda! Így az ügyintézés is lelassulhat!

 

  1. Az idei hittantábor Szálkán lesz megtartva, július 17-21-ig. A tábor költsége: 10.000 Ft/fő. Akinek anyagi gondot jelentene a részvétel, kérjük, személyesen jelezze a plébános, vagy Gabi néni felé! Részleteket a jelentkezési lapokon találhatunk. A jelentkezési határidő: jövő vasárnap. (A határidő után jelentkezőknek 15.000 Ft/fő a tábor költsége.) A gyermekek szüleit július 9-én a 9 órai szentmise után várjuk megbeszélésre a templomi hittanterembe. 

 

 

SZENTMISÉK RENDJE NYÁRON

(JÚNIUS, JÚLIUS, AUGUSZTUS)

 

Hétfő: 07:00

Kedd:  Nincs. 

Szerda: 19:00

Csütörtök: 07:00

Péntek: Nincs, csak 1. pénteken 19:00

Szombat: 19:00

VASÁRNAP: 09:00;     19:00