Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 4. vasárnapja

Papi és szerzetesi hivatások napja

2017. május 7.

 1. A hét ünnepei: hé.: Boldog Gizella; csüt.: Boldog Salkaházi Sára; szo.: a fatimai jelenések ünnepe van. A következő vasárnap a papi és szerzetesi hivatások napja.

 

 1. Május hónapban, minden napon Loretói litániát imádkozunk a templomban. Az esti szentmisék előtt és a reggeli szentmiséket követően, valamint kedden, 8.00-kor lesznek az alkalmak. Mindenkit szeretettel várunk!

 

 1. Az új Képviselő Testület megválasztására ezen a hétvégén kerül sor. Kérjük a 18 év feletti kedves testvéreket, hogy szavazatukkal vegyék ki részüket a közösség formálásából!

 

 1. Május 8-án, hétfőn délután 16 órától a Fonó kör összejövetele lesz a katolikus körben.

 

 1. Csütörtökön, május 11-én 19 órától szeretettel várjuk azokat az ifjú párokat, akik szeretnének közösséggel együtt beszélgetni hitünk tanításairól. Már házas és még nem házasságban élőket is várunk szeretettel a Katkörbe.

 

 1. Május 12-én, pénteken az esti szentmise után játékest lesz a közösségi házban.

 

 1. Szombaton, május 13-án 20 órától Moldvai Táncház lesz a katkörben.

 

 1. Május 13-án lesz az Élő Rózsafüzér nevű rendezvény, melyen a plébániánk is képviselteti magát. Részleteket a szórólapokon és a faliújságon olvashatunk.

 

 1. Szintén május 13-án lesz száz éve, hogy Fatimában megjelent a Szűzanya, ezért ezen a napon templomunkban is megemlékezünk az évfordulóról, a litánia keretében.

 

 1. Idén ismét várjuk ministrálni május 14-én a 11-es szentmisére, majd utána a kat.körbe egy kis agapéra azokat a felnőtteket, akik templomunkban szolgáltak. Édes vagy sós süteményt, szendvicseket, üdítőt köszönettel fogadunk. Akik az előző években nem voltak, és szeretnének csatlakozni, kérjük, jelezzék részvételi szándékukat!

 

 1. Jövő vasárnap a templom felújítására gyűjtünk.

 

 1. Az adóbevallások időszakában vagyunk, ne feledjük el Egyházunk támogatását! Ez a felajánlott 1% akkor is fontos, ha egyébként 0 Ft-os a bevallásunk, mivel ezek arányában szokták az egyéb állami támogatásokat is elosztani a felekezetek között. Köszönjük!