Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 3. vasárnapja

2017. április 30.


 

  1. A hét ünnepei: hé.: Szt. József, a munkás; ke.: Szt. Atanáz; sze.: Szt. Fülöp és Szt. Jakab apostolok; csüt.: Szt. Flórián ünnepe van. A következő vasárnap a papi és szerzetesi hivatások napja.

 

  1. Május hónapban, minden napon Loretói litániát imádkozunk a templomban. Az esti szentmisék előtt és a reggeli szentmiséket követően, valamint kedden, 8.00-kor lesznek az alkalmak. Mindenkit szeretettel várunk!

 

  1. Május 1-jén nem lesz irodai szolgálat. Azonban 19.30-tól Tamás kör lesz a Katolikus körben, amelyre várjuk a gyermekeiket szeretetben nevelő apákat!

 

  1. A héten első csütörtök lesz, az egész napos szentségimádásra feliratkozhatunk.

 

  1. Az új Képviselő Testület megválasztására a következő hétvégén kerül sor. Kérjük a kedves testvéreket, hogy olvasgassák a szabályzatot, és a tagok listáját, melyeket a faliújságon találhatunk meg, hogy valóban jó döntést tudjunk hozni!

 

  1. Május 13-án lesz az Élő Rózsafüzér nevű rendezvény, melyen a plébániánk is képviselteti magát. Részleteket a szórólapokon és a faliújságon olvashatunk.

 

  1. Szintén május 13-án lesz száz éve, hogy Fatimában megjelent a Szűzanya, ezért ezen a napon templomunkban is megemlékezünk az évfordulóról, a litánia keretében.

 

  1. Az adóbevallások időszakában vagyunk, ne feledjük el Egyházunk támogatását! Ez a felajánlott 1% akkor is fontos, ha egyébként 0 Ft-os a bevallásunk, mivel ezek arányában szokták az egyéb állami támogatásokat is elosztani a felekezetek között. Köszönjük!