Hirdetések

Hirdetések

Húsvétvasárnap

2017. április 16.


 

  1. Húsvéthétfőn még nem lesz irodai szolgálat.

 

  1. Következő vasárnap az isteni irgalmasság vasárnapja, ekkor tartjuk az elsőáldozást is. 26 gyermek részesül majd a szentségben 9.00 órai szentmisén, imádkozzunk értük! A szentgyónás és próba, a megelőző szombaton lesz, 16.00-tól.

 

  1. Április 20-án, csütörtökön 18 órától az Idegen Nyelvi Társalgási Klub szeretettel várja az érdeklődőket a kerületi egyházközségekből a Katolikus Körbe.

 

  1. Április 21-én, az esti szentmise után Játékest lesz a Katkörben.

  1. 22-én, szombaton, reggel 8.00-tól a Katolikus Kör kertjének rendezéséhez hívjuk a kedves testvéreket. A nagyszabású földmunkák elkészültek, de még rengeteg a teendő. Minden kézre szükségünk van! Természetesen, később is be lehet kapcsolódni.

 

  1. Az új Képviselő Testületbe szánt jelöltjeink listáját összesítettük. A választásokra, a hosszúhétvége miatt csak május első vasárnapján kerül sor.

 

  1. Az adóbevallások időszakában vagyunk, ne feledjük el Egyházunk támogatását! Ez a felajánlott 1% akkor is fontos, ha egyébként 0 Ft-os a bevallásunk, mivel ezek arányában szokták az egyéb állami támogatásokat is elosztani a felekezetek között. Köszönjük!