Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 5. vasárnap

2017. április 2.


 

  1. Április 2-án lesz a Sashalmi Kórus közreműködésével az esti szentmisét követően a nagyböjti képmeditáció, majd szentségimádás.

 

  1. Április 3-án, hétfőn lesz a következő Tamás-kör, amelyre szeretettel hívjuk a fiatal apákat, 19.30-tól a Katkörbe.

 

  1. A héten első csütörtök lesz, egész napos szentségimádásra iratkozhatunk fel.

 

  1. Április 7-én, 20.00-tól fáklyás keresztút lesz az újonnan elkészült kálváriánál, a régi temető helyén, a Ferihegyi út felső szakaszán. Mindenkit várunk erre szeretettel! Indulás a templomtól, gyülekezés után kezdődik fenn a keresztút (kb 20.10/15). Aki tud, hozzon magával gyertyát, vagy fáklyát! (Ezen a napon a templomban szokásos keresztút is meg lesz tartva, hogy aki nem tud feljönni, az se maradjon le róla.)

 

  1. Április 8-án lesz a nagy templomtakarítás, reggel 7.00-tól. Szeretettel várunk mindenkit!

 

  1. Szintén szombaton, 10.00tól lesz az új kálvária megáldása, melyre mindenkit szeretettel várunk!

 

  1. Virágvasárnap, a szokásostól eltérően, a 9.00 órai szentmise keretében lesz a barkaszentelés és körmenet, de a 11.00 órai szentmisében marad az énekelt passió. A nagyhét liturgiáinak leírása a faliújságon és az ajtókon olvasható. A gyermekek számára „interaktív”, dramatikus keresztút lesz ezen a napon a 9.00 órai szentmisét követően a Katolikus Körben. Mindenkinek ajánljuk figyelmébe!

 

  1. Ezen a vasárnapon a Szentföld javára lesz gyűjtés.

 

  1. Az adóbevallások időszakában vagyunk, ne feledjük el Egyházunk támogatását! Ez a felajánlott 1% akkor is fontos, ha egyébként 0 Ft-os a bevallásunk, mivel ezek arányában szokták az egyéb állami támogatásokat is elosztani a felekezetek között. Köszönjük!

 

  1. Az új Képviselő Testületbe szánt jelöltjeink listáját összesítettük. A választásokra, vélhetően április végén kerülhet sor. A jelöltek listáját a következő vasárnaptól, a faliújságon olvashatjuk.