Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 1. vasárnap

2017. március 5.

 

 1. Nagyböjt péntekjein 18.00-tól végezzük a keresztutat a templomban.

  A triduumot, idén Hodász András atya tartja, március 24-26. között az esti szentmisék keretében.

  Április 2-án lesz a Sashalmi kórus közreműködésével az esti szentmisét követően a nagyböjti képmeditáció.

 2. A Tamás kör következő összejövetele 6-án, hétfőn, 19.30-tól lesz a Katkörben. Várjuk a gyermekeiket szeretetben nevelő édesapákat! Várjuk a gyermekeiket szeretetben nevelő édesapákat! 

 

 1. Március 9-én, csütörtökön 19.00-tól szeretettel várjuk azokat az ifjú párokat, akik szeretnének közösséggel együtt beszélgetni hitünk tanításairól. Már házas és még nem házasságban élőket is várunk szeretettel a Katkörbe!

 

 1. Március 17-én, pénteken  Alpha kurzus kezdődik a Szent Erzsébet plébánián. Létezik Isten? Van  célja életemnek? Lehet közöm a keresztény­séghez? Lehetőség az együtt gondolkodásra, ilyen és más témákról. Közösség, előadás, beszélgetés. Jelentkezőket szeretettel várnak.

 

 1. A Képviselő Testület mandátuma lejárt, ezért új választásokat kell tartanunk, amelyre, vélhetően április végén kerülhet sor. Jelöltjeinket március végéig nevezhetjük meg. Kérjük, hogy gondolkodjanak olyan jelölteken, akik a közösség aktív tagjai, meghallgatják a testvéreket és nyitottak arra, hogy mások véleményét is képviselni tudják. A feltételek közé tartozik még, hogy lehetőség szerint a plébánia területén lakjon az illető. (Faliújságon olvashatjuk a testületi tagoknak ajánlható személyekkel szembeni elvárásokat.)

 

 1. A következő vasárnap a hónapban a második, ezért templomunk felújítására gyűjtünk!

 

 1. Plébániánk internetes levelező csoportjába feliratkozhatunk a sekrestyében. Ezen a listán keresztül minden héten írásban is megkaphatjuk a hirdetéseket és értesülhetünk egyházközségünk aktuális híreiről.