Hirdetések

Hirdetések

Évközi 3. vasárnap

2017. január 22.

 

  1. A hét ünnepei: ke.: Szalézi Szt. Ferenc, sze.: Szt. Pál apostol megtérése; csüt.: Szt. Timóteus és Szt. Titusz; pé.: Merici Szt. Angéla, Szo.: Aquinói Szt. Tamás ünnepe lesz.

 

  1. Köszönöm azok munkáját, akik az ökumenikus héten segítettek a vendégek fogadásában, valamint azoknak, akik a karácsonyi díszítést segítettek elbontani!

 

  1. Istenhit és a teremtett világ védelme címmel, beszélgetés lesz január 22-én, vasárnap, 17.00-tól a Katkörben. A Zöld XVII Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Városfejlesztési Egyesület szervezésében. Előadó: Dr. Béres Tamás egyetemi tanár, tanszékvezető.

 

  1. Hétfőn, 16.00-tól FONÓ lesz a Katkörben!

 

  1. Január 23-án, 19.00 jegyes kurzus indul a plébánián! A felkészítés hat alkalmat vesz igénybe, a következő hétfőket érintve. Minden párt, aki nálunk szeretne felkészülni a házasságra, várunk szeretettel!

 

  1. A Katolikus Farsang (KAFA), január 28-án lesz. Ajtónyitás 17.00-kor. Részletek a plakátokon olvashatók! Jegyek a templomban kaphatók, a misék után. Kérjük, mindenki jelezze, ha valamilyen ételérzékenysége van! Akinek gondot okoz a jegy árának kifizetése, jelezze! A bevételekkel a templom felújítását támogatjuk. Előtte való nap, pénteken 10.00-tól késő délutánig, ill. vasárnap 14.00-tól szeretnénk kérni segítséget a pakoláshoz, amely középiskolásoknak közösségi munkaként elszámolható. Köszönettel fogadunk idén is süteményt és tombola felajánlásokat. Gyermekeknek idén is lesz Jelmezverseny! Részletek a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.