Hirdetések

Hirdetések

Évközi II. vasárnap

2017. január 15.

 

  1. A hét ünnepei: ke.: Szt. Antal apát, Sze.: Árpádházi Szt. Margit pé.: Szt. Sebestyén és Boldog Özséb, Szo.: Szt. Ágnes ünnepe lesz.

 

  1. Január 16-án, hétfőn délután 15.00-kor kezdődik a katkörben az Idősebbek Körének ez évi első összejövetele, ahová a szervezők sok szeretettel hívják és várják az érdeklődőket.

 

  1. Vasárnap elkezdődik az Ökumenikus imahét. Környékünkön, január 18-20. között lesz megtartva, mindegyik alkalom 18.00-kor kezdődik. 18-án a reformátusoknál, 19-én nálunk Fülep Beáta református lelkésznő fog igét hirdetni, majd 20-án az evangélikusoknál lesz a közös imádság. Szeretnénk megvendégelni a hozzánk érkezőket, ezért kérjük, hogy a csütörtöki alkalomra, mindenki hozzon magával egy kis süteményt. Köszönjük!

 

  1. Január 21-én szombaton a közösségi házban 17.00-tól Gárdonyi Géza dédunokája, a Rákosligeten élő Keller Péter tart előadást "Az élő Gárdonyi-arc" címmel. Ez a rendezvény egyúttal évadnyitó is - a Ligeti Kultkör első alkalma. 

    Hogy mi is a Ligeti Kultkör? Egy igényes programsorozat, ahol művészetekről, kultúráról, történelemről beszélgetünk, havonta egy délután. A részvétel ingyenes. Szeretettel várunk!

 

  1. Istenhit és a teremtett világ védelme címmel, beszélgetés lesz január 22-én, vasárnap, 17.00-tól a Katkörben. A Zöld XVII Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Városfejlesztési Egyesület szervezésében. Előadó: Dr. Béres Tamás egyetemi tanár, tanszékvezető.

 

  1. Január 23-án, 19.00 jegyes kurzus indul a plébánián! A felkészítés hat alkalmat vesz igénybe, a következő hétfőket érintve. Minden párt, aki nálunk szeretne felkészülni a házasságra, várunk szeretettel!

 

  1. A Katolikus Farsang (KAFA), január 28-án lesz. Ajtónyitás 17.00-kor. Részletek a plakátokon olvashatók! Jegyek a templomban kaphatók, a misék után. Kérjük, mindenki jelezze, ha valamilyen ételérzékenysége van! A bevételekkel a templom felújítását támogatjuk. Tombola felajánlásokat várunk a farsang napjáig! Mindenkit szeretettel várunk!