Hirdetések

Hirdetések

Urunk megkeresztelkedése

2017. január 8.

 

  1. Ma van a hónapban a második vasárnap, ezért a templom felújítására gyűjtünk.

 

  1. Január 9-én, hétfőn 16.00-kor kezdődik a FONÓ kör idei első összejövetele a katkörben.

 

  1. Január 12-én, csütörtökön 19.00-tól szeretettel várjuk azokat az ifjú párokat a katolikus körbe, akik szeretnének közösséggel együtt beszélgetni hitünk tanításairól. Már házas és még nem házasságban élőket is várunk szeretettel!

 

  1. Január 13-án, pénteken 20.00-tól ismét játékest lesz a közösségi házban. Minden korosztályt szeretettel várunk!

 

  1. Január 14-én, szombaton 20.00-kor moldvai táncház lesz a katkörben. A zenészek támogatására, lehetőség szerinti adomány felnőttektől 500 Ft, diákoktól 200 Ft.

 

  1. Közeledik az Ökumenikus imahét. Környékünkön, január 18-20. között lesz megtartva, mindegyik alkalom 18.00-kor kezdődik. 18-án a reformátusoknál, 19-én nálunk Fülep Beáta református lelkésznő fog igét hirdetni, majd 20-án az evangélikusoknál lesz a közös imádság. Szeretnénk megvendégelni a hozzánk érkezőket, ezért kérjük, hogy a csütörtöki alkalomra, mindenki hozzon magával egy kis süteményt. Köszönjük!

 

  1. Január 23-án, 19.00 jegyes kurzus indul a plébánián! A felkészítés hat alkalmat vesz igénybe, a következő hétfőket érintve. Minden párt, aki nálunk szeretne felkészülni a házasságra, várunk szeretettel!

 

  1. A Katolikus Farsang (KAFA), január 28-án lesz. Ajtónyitás 17.00-kor. Részletek a plakátokon olvashatók! Jegyek a templomban kaphatók, a misék után. Kérjük, mindenki jelezze, ha valamilyen ételérzékenysége van! Tombola felajánlásokat várunk a farsang napjáig! Mindenkit szeretettel várunk!

 

  1. A templom takarításához várunk segítőket, minden szombaton, reggeltől. Feliratkozni a hátsó asztalkán lehet.