Hirdetések

Hirdetések

Évközi 29. vasárnap

2016. október 16.


 

  1. A hét ünnepei: ke.: Szt. Lukács evangélista; szo.: Szt. II. János Pál pápa ünnepe lesz.

 

  1. Október hónapban, minden nap, a szentmisékhez kötődően, rózsafüzért imádkozunk, közösen. Amikor van esti szentmise, akkor 18.15-től, amikor reggeli szentmise van, akkor pedig, a misét követően. Szeretettel hívunk mindenkit!

 

  1. Idősebb testvéreink következő találkozója okt. 17-én délután 3 órakor lesz. A kiemelt téma ezen az összejövetelen: "SZEMÉLYI BIZTONSÁGUNK ÉS ÉRTÉKEINK VÉDELME". Előadást tart Farkas Brigitta rendőr százados, majd azt követően lehetőség lesz kötetlen beszélgetésekre, vidám együttlétre, játékra is. Az idősebbek körének alkalmairól szórólapok találhatók az ingyenes újságok asztalán.

 

  1. Október 22-én, szombaton este 8 órakor moldvai táncház lesz a közösségi házban. A belépő ára diákoknak 200 Ft, felnőtteknek 500 Ft. Minden 14 év fölöttit szeretettel várunk!

 

  1. Következő vasárnap, a missziók vasárnapja, ezért persely adományainkat a missziók javára küldjük el.

 

  1. A bérmálási előkészítő az utolsó szakaszába érkezett, vagyis az utolsó alkalom: október 22-én lesz, majd október 28-án, pénteken az esti szentmisét követően, gyóntatás és főpróba lesz a bérmálásra. Aki bérmálkozik másnap, az ott kell, hogy legyen ezen az alkalmon! A bérmálást Snell György püspök atya fogja tartani, október 29-én, 17.00-kor, vagyis előrébb lesz hozva a szombat esti szentmise!