Hirdetések

Hirdetések

Évközi 25. vasárnap

2016. szeptember 18.

  1. A hét ünnepei: sze.: Szt. Máté apostol és evangélista, pé.: Pietrelcinai Szt. Pió atya; szo.: Szt. Gellért püspök ünnepe lesz. A következő vasárnap, Szentírás vasárnapja lesz.

 

  1. Szeptember 18-án, vasárnap, 11.00-kor tartja a Rákoskeresztúri Templom a búcsúi szentmiséjét. Vegyünk rajta részt minél többen! A templomunktól, 10.00-tól indulunk egy közös keresztaljjal, kisebb zarándokúttal, hogy együtt örüljünk szomszédainkkal. Imádkozzunk a közösségért!

  2. Szeptember 19-én, hétfőn 15 órakor lesz az IDŐSEK körének indító összejövetele a katolikus körben. Alsó és felső korhatár nélkül várjuk a találkozni, beszélgetni, játszani és érdekes témákkal foglalkozni vágyó idősebb testvéreinket. A találkozók minden hónap harmadik hétfőjén lesznek!

 

  1. Szeptemberrel újra indul a bérmálási előkészítő is. Azokon kívül, akik eddig is részt vettek a készületben, hívjuk azokat a felnőtt, vagy idősebb testvéreket is, akik vallásukat gyakorolják, és rendszeresen szentségekhez járulnak, de a bérmálás szentségéhez eddig nem járultak. A képzés alkalmai szombat esti misét követően lesznek, a templomi hittanteremben. A konkrét időpontok: szeptemberben 10; 17; 24; október 15; 22. A bérmálást Dr. Snell György püspök atya fogja tartani, október 29-én, 17.00-kor.

 

  1. Szeptember 24-én, szombaton az esti mise után moldvai táncház lesz a közösségi házban. A belépő ára diákoknak 200 Ft, felnőtteknek 500 Ft. Minden 14 év fölöttit szeretettel várunk!