Hirdetések

Hirdetések

Évközi 24. vasárnap

2016. szeptember 11.

  1. A hét ünnepei: hé.: Szűz Mária szent neve, ke.: Aranyszájú Szt János; sze.: Szt. kereszt felmagasztalása; csüt.: a Fájdalmas Szűzanya; pé.: Szt. Kornél és Szt. Ciprián ünnepe lesz.

 

  1. Tampu-Ababei József atya szolgálatáért hálaadó és egyben a búcsúzó szentmiséje, szeptember 11-én, 19.00-kor lesz. Mindenkit várunk szeretettel! Erre az alkalomra „lelki csokrot” is készítünk József atyának, amelyre imádságokat, áldozatokat hozva, feliratkozhatunk, a hátsó, újságos asztalkákon! A szentmise után agapé lesz a katolikus körben, kérjük a kedves testvéreket, hogy édes és sós süteményeikkel járuljanak hozzá az ünnepséghez.

 

  1. Szeptember 12-én, hétfőn 17 órai kezdettel folytatódnak a FONÓ kör összejövetelei a katkörben. Szeretettel várjuk a kézimunkázáshoz kedvet érző új érdeklődőket is – korhatár nélkül – minden hónap második és negyedik hétfőjén.

  2. Szeptember 18-án, vasárnap, 11.00-kor tartja a Rákoskeresztúri Templom a búcsúi szentmiséjét. Vegyünk rajta részt minél többen! Imádkozzunk a közösségért!

 

  1. Szeptember 19-én, hétfőn 15 órakor lesz az IDŐSEK körének indító összejövetele a katolikus körben. Alsó és felső korhatár nélkül várjuk a találkozni, beszélgetni, játszani és érdekes témákkal foglalkozni vágyó idősebb testvéreinket. A találkozók minden hónap harmadik hétfőjén lesznek!

 

  1. Szeptemberrel újra indul a bérmálási előkészítő is. Azokon kívül, akik eddig is részt vettek a készületben, hívjuk azokat a felnőtt, vagy idősebb testvéreket is, akik vallásukat gyakorolják, és rendszeresen szentségekhez járulnak, de a bérmálás szentségéhez eddig nem járultak. A képzés alkalmai szombat esti misét követően lesznek, a templomi hittanteremben. A konkrét időpontok: szeptemberben 10; 17; 24; október 15; 22. A bérmálást Dr. Snell György püspök atya fogja tartani, 29-én, 19.00-kor.

 

  1. Szeptember 24-én, szombaton az esti mise után moldvai táncház lesz a közösségi házban. A belépő ára diákoknak 200 Ft, felnőtteknek 500 Ft. Minden 14 év fölöttit szeretettel várunk!