Hirdetések

Hirdetések

Évközi 23. vasárnap

2016. szeptember 4.

  1. A hét ünnepei: hé.: Kalkuttai Szent Teréz, sze.: Szt. Márk, István és Menyhért, kassai vértanúk; csüt.: Kisboldogasszony ünnepe lesz.

 

  1. Szeptember 5-én, hétfőn 19:30-kor a Tamás Kör összejövetelére várjuk szeretettel a gyermekes családapákat a katolikus körbe. A Tamás Kör találkozói a továbbiakban is minden hónap első hétfőjén lesznek este fél nyolctól.

 

  1. Szeptember 8-án, csütörtökön, 19.00-tól szeretettel várjuk azokat a párokat, akik szeretnének közösséggel együtt beszélgetni hitünk tanításairól a közösségi házba. Már házas és még nem házasságban élőket is várunk szeretettel!

 

  1. Szeptember 9-én, pénteken 17 órai kezdettel folytatódnak az Idegen Nyelvi Társalgási Klub összejövetelei a katkörben. A klub foglalkozásain nem kell feltétlenül rendszeresen részt venni, bármikor lehet csatlakozni! Az összejövetelek látogatása díjtalan! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  1. Tampu-Ababei József atya szolgálatáért hálaadó és egyben a búcsúzó szentmiséje, szeptember 11-én, 19.00-kor lesz. Mindenkit várunk szeretettel! Erre az alkalomra „lelki csokrot” is készítünk József atyának, amelyre imádságokat, áldozatokat hozva, feliratkozhatunk, a hátsó, újságos asztalkákon! A szentmise után agapé lesz a katolikus körben, kérjük a kedves testvéreket, hogy édes és sós süteményeikkel járuljanak hozzá az ünnepséghez.

 

  1. Szeptemberrel újra indul a bérmálási előkészítő is. Azokon kívül, akik eddig is részt vettek a készületben, hívjuk azokat a felnőtt, vagy idősebb testvéreket is, akik vallásukat gyakorolják, és rendszeresen szentségekhez járulnak, de a bérmálás szentségéhez eddig nem járultak. A képzés alkalmai szombat esti misét követően lesznek, a templomi hittanteremben. A konkrét időpontok: szeptemberben 10; 17; 24; október 15; 22. A bérmálást Dr. Snell György püspök atya fogja tartani, október 29-én, 19.00-kor.

 

  1. Szeptember 24-én, szombaton az esti mise után moldvai táncház lesz a közösségi házban. A belépő ára diákoknak 200 Ft, felnőtteknek 500 Ft.