Hirdetések

Hirdetések

Évközi 21. vasárnap

2016. augusztus 21.

 

  1. A hét ünnepei: hé.: Boldogságos Szűz Mária királynő, ke: Limai Szt. Róza; sze.: Szt Bertalan apostol; csüt.: Kalazanci Szt. József; szo.: Szt. Mónika ünnepe lesz.

 

  1. A katolikus körben augusztus 26-án, pénteken lesz a nyár utolsó játékestje, délután 5-től este 10-ig. Szeretettel várunk minden korosztályt!

 

  1. Tampu-Ababei József atya tíz éves szolgálatát megköszönve, bíboros főpásztorunk, áthelyezte őt a pestszentlőrinci főplébániára. József atya szolgálatáért hálaadó és egyben a búcsúzó szentmiséje, szeptember 11-én este lesz. Mindenkit várunk szeretettel! Erre az alkalomra „lelki csokrot” is készítünk József atyának, amelyre imádságokat, áldozatokat hozva, feliratkozhatunk, a hátsó, újságos asztalkákon!

 

  1. Szeptemberrel újra indul a bérmálási előkészítő is. Azokon kívül, akik eddig is részt vettek a készületben, hívjuk azokat a felnőtt, vagy idősebb testvéreket is, akik vallásukat gyakorolják, és rendszeresen szentségekhez járulnak, de a bérmálás szentségéhez eddig nem járultak. A konkrét időpontokat később hirdetjük, a bérmálást októberre tervezzük.