Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 4. vasárnapja

2016. április 17.

 

1.    Jövő hétvégén, Szentatya kérésére világszerte gyűjtés lesz kárpátaljai és ukrajnai rászorulók megsegítésére.

2.    Április 23-án, szombaton de. 10:30-kor lesz Esztergomban a Szt. Adalbert emlékmise. Annak keretében kerül átadásra a Szt. Adalbert Díj, főegyházmegyénk legrangosabb kitüntetése. Idén karitászvezetőnk, Wagner Endréné Julika az egyik kitüntetett. Gratulálunk neki! Külön busz aznap reggel 8:30-kor fog indulni a rákosligeti templom mellől. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

3.    Április 25-én, hétfőn este 7-kor Papp Miklós professzor, görög katolikus parókus tart előadást a közösségi házban „Irgalom a tett után – és előtte!” címmel. A belépés díjtalan!

4.    Május 6-án és  7-én a Kaszap István Alapítván ruhavásárt rendez a Maros Moziban. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon.

5.    Május 10-re plébániánk Rózsafüzér Társulata egész napos zarándoklatot szervez Szombathelyre és Vasvárra. Jelentkezni 500 Ft önrész befizetésével lehet a sekrestyében. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók. A kedvezményes zarándokút, korábbiakhoz hasonlóan most is a Rózsafüzér Társulat támogatásának köszönhető.

6.    Május 12-17. között 6 napos zarándokút szerveződik Csíksomlyóra a Rákoskeresztúri Szt. Kereszt Plébániáról. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

7.    Május 15-re egész napos pünkösdi zarándokút szerveződik Vácra a Péceli Plébániáról. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

8.    Május 21-én az esti mise után moldvai táncház lesz a közösségi házban.