Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 3. vasárnapja

2016. április 10.

1.    Ezen a hétvégén templomunk felújítására gyűjtünk.

2.    Ma az esti szentmisén azok a ministránsok szolgálnak az oltárnál, akik korábban templomunkban ministráltak. Mise után beszélgetés és Agapé lesz a közösségi házban.

3.    Április 16-án, szombaton alsósok klub délelőttje lesz a közösségi házban. A foglalkozás kivételesen de. 9-kor fog kezdődni, és ½ 11-ig tart.

4.    Április 12-én, kedden de. 10 órakor lesz Kiss József, néhai rákosligeti plébános atya temetése a Váci Székesegyházban. Akik jelentkeztek, nekik szóló hír, hogy a külön busz reggel 8-kor fog indulni a templom mellől.

5.    Április 14-én, csütörtökön este 7-kor lesz az ifjú házasok és jegyesek következő találkozója a közösségi házban. Olyanok is jöhetnek, akik korábban még nem vettek részt egy alkalmon sem.

6.    Április 25-én, hétfőn este 7-kor Papp Miklós professzor, görög katolikus parókus tart előadást a közösségi házban.

7.    Május 10-re plébániánk Rózsafüzér Társulata egész napos zarándoklatot szervez Szombathelyre és Vasvárra. Jelentkezni 500 Ft önrész befizetésével lehet a sekrestyében. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók. A kedvezményes zarándokút, korábbiakhoz hasonlóan most is a Rózsafüzér Társulat támogatásának köszönhető.

8.    Május 12–16. között 6 napos zarándokút szerveződik Csíksomlyóra a Rákoskeresztúri Szt. Kereszt Plébániáról. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

9.    Május 15-re egész napos pünkösdi zarándokút szerveződik Vácra a Péceli Plébániáról. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.