Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 2. vasárnapja

2016. április 3.

1.     Ma 23 gyermek lesz elsőáldozó a 9-es szentmisén. Kérjük, hogy imádkozzanak értük és családjaikért!

2.     Április 4-én, hétfőn ünnepeljük Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepét. Aznap reggel ½ 8-kor és este 7-kor is lesz szentmise.

3.     Április 4-én, hétfőn lesz a Tamás kör következő találkozója, ahová a kisgyermekes édesapákat várjuk! A találkozó kivételesen az esti szentmisével kezdődik.

4.     Április 7-én első csütörtök lesz. Reggeli szentmise után este 9 óráig egész napos Szentségimádás lesz. Kérjük, jelezzék a sekrestyében, akik napközben jelen tudnak lenni a templomban.

5.     Április 8-án, pénteken du. 5 órától Idegen nyelvi klub lesz a közösségi házban.

6.     Április 8-án, pénteken az esti szentmise után a Rákosmenti Keresztény Ifjúsági Közösség (KIK) következő találkozója lesz, ahová a 25 és 45 év közötti fiatalokat várjuk!

7.     Április 9-én, szombaton de. 10 órától felsősök klubdélelőttje lesz a közösségi házban.

8.     Április 10-én, jövő vasárnap várjuk az esti szentmisére azokat a ministránsokat, akik valaha a rákosligeti templomban ministráltak. Mise után beszélgetés és Agapé lesz a közösségi házban. Kérjük, jelezzék részvételi szándékukat!

9.     Április 10-én, jövő vasárnap gyűjtés lesz a templom felújítására.

10.       Április 12-én de. 10 órakor lesz Kiss József, néhai rákosligeti plébános atya temetése a Váci Székesegyházban. A külön busz reggel 8-kor fog indulni a templom mellől. Feliratkozni a sekrestyében, vagy irodai időben a plébánián lehet. Útiköltség 200 Ft/fő.

11.       Április 14-én lesz az ifjú házasok és jegyesek következő találkozója a közösségi házban.