Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 4. vasárnapja

2016. március 6.

1.   Mától egy hetes tartósélelmiszer-gyűjtés van templomunkban is. Felajánlásaikat a Szűz Mária mellékoltár elé helyezhetik el. Aki pénzbeli adománnyal szeretné támogatni a rászorulókat, a Karitász perselybe helyezheti el felajánlását.

2.   Ma az esti mise után Képmeditáció lesz. A szentmise zenei szolgálatát a sashalmi gitáros kórus végzi.

3.   Most hétfőn, március 7-én 19:30-kor Tamás Kör indul a Katolikus Körben, ahová gyermekes családapákat várjuk szeretettel. Tartalmas beszélgetéseken, valamint tapasztalat- és eszmecserén túl, egyéb érdekes programokkal is várjuk az édesapákat.

4.   Most csütörtökön, március 10-én 17 órakor ünnepi szentmise lesz a Szt. István Bazilikában Ferenc pápánk megválasztásának 3. évfordulója alkalmából. Bíboros főpásztorunk szeretettel hívja a kedves Testvéreket is.

5.   Most csütörtökön, március 10-én 19 órakor fiatal házaspárok és jegyesek találkozója lesz a Katolikus Körben. Olyanok is jöhetnek, akik eddig nem tudtak bekapcsolódni.

6.   Most pénteken, március 11-én 17 órakor idegen nyelvi társalgási klub indul a Katolikus Körben. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon.

7.   Pénteken keresztúti ájtatosságot imádkozunk 18 órakor, az esti szentmise előtt.

8.   Szombaton, március 12-én 14 órakor lesz a centenáriumi év záró ünnepi szentmise, amelyre meg lettek hívva a templomunkban szolgálatot teljesítő néhai káplán atyák is. Aznap elmarad az esti 7-es szentmise!

9.   Március 12-re köszönettel fogadunk sós és édes süteményt. Az ünnepi szentmise után lesz a fotópályázat eredményhirdetése és a kiállítás megnyitója.

10.    Jövő vasárnap, március 13-án lesz kiszolgáltatva a Betegek szentsége a 11-es szentmise keretében.

11.    Március 14-én, hétfőn a Fonó 16 órától lesz a Katolikus Körben. Részleteket a Hirdetőtáblán és a honlapon.

12.    Március 18-án, 19-én és 20-án (péntek, szombat és vasárnap) lesz a nagyböjti lelkigyakorlatos szentmise este ½ 6-kor. Azokon a napokon nem lesz esti 7-es szentmise.

13.    Jövő hétvégén templomunk felújítására lesz gyűjtés.

14.    A szülők ne feledkezzenek meg időben nyilatkozni gyermekeik hittanra való beiratkozásáról az iskolában! Erről szóló szórólap található az újságos asztalon.

15.    Főpásztorunk buzdítására az újságos asztalról elvihető szent képet azon Testvéreinknek adjuk tovább, akik ugyan meg vannak keresztelve, de nem kötődnek szorosabban Egyházunkhoz.