Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 3. vasárnapja

2016. február 28.

1.   Ma este 6 órakor Missio Cantorum vegyes kar hangversenye lesz a templomban. Vezényel Bartal Lajos.

2.   Csütörtökön, március 3-án, egész napos Szentségimádás lesz. Kérjük azok jelentkezését, akik napközben jelen tudnak lenni a templomban.

3.   Pénteken keresztúti ájtatosságot imádkozunk este 6 órakor, az esti szentmise előtt.

4.   Pénteken, március 4-én, du. 5 órakor a Női Világimanap keretében ökumenikus imaalkalom lesz a rákosligeti református gyülekezeti teremben, ahová férfi testvéreket is szeretettel várják!

5.   Jövő vasárnaptól egy hetes tartós élelmiszergyűjtés lesz templomunkban is. Felajánlásaikat a Szűz Mária mellékoltár elé helyezhetik el.

6.   Jövő vasárnap az esti mise után Képmeditáció lesz. A szentmise zenei szolgálatát a sashalmi gitáros kórus végzi.

7.   Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket a Katolikus Körben induló idegennyelvi társalgási klubunkba. A gyakorolni kívánt nyelvek az angol, az olasz, a német és a francia. Korhatár nincs. Fő célunk a vidám összejöveteleken a kommunikációs készség fejlesztése. Várjuk még további segítők csatlakozását – elsősorban német és francia nyelvből –, akik magas szintű nyelvtudásukkal támogatni tudják a foglalkozások sikerét.Találkozunk minden hónap második péntekén, délután 5 órakor. Az első összejövetel március 11-én lesz.

8.   Március 12. szombat du. 2 órakor lesz a centenáriumi évet záró ünnepi szentmise, amelyre meghívtuk a templomunkban szolgálatot teljesítő néhai káplán atyákat is.

9.   Március 12-re köszönettel fogadunk sós- és édes süteményt. Az ünnepi szentmise után a fotópályázat eredményhirdetése és a kiállítás megnyitója is lesz.

10.    Március 13. vasárnap a 11-es mise keretében lesz kiszolgáltatva a Betegek szentsége.

11.    Március 18-án, 19-én és 20-án (péntek, szombat és vasárnap) lesz a nagyböjti lelkigyakorlatos szentmise este ½ 6-kor. Azokon a napokon nem lesz esti 7-es mise.

12.    Kérjük a kedves Testvéreket, hogy idén is támogassák plébániaközösségünket adományaikkal, illetve egyházi hozzájárulásukkal. Felajánlásaikat személyesen, csekken vagy átutalással juttathatják el hozzánk. Cégeknek igazolást tudunk adni adományukra. Köszönjük, hogy fűtési szezonban bőkezűbben adakoztak!