Hirdetések

Hirdetések

Évközi 4. vasárnap

2016. január 31.

1.  Kedden, február 2-án Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. Templomunkban reggel ½ 8-kor lesz mise. Kerületünk többi templomának a miserendje a szórólapon, a Hirdetőtáblán és a honlapon is megtalálható. Gyertyaszentelés jövő vasárnap is lesz, a 11-es mise elején.

2.  Csütörtökön, február 4-én egész napos Szentségimádás lesz. Kérjük azok jelentkezését a sekrestyében, akik de. 9 és du. 4 óra között jelen tudnak lenni 1-1 órát a templomban.

3.  Szombaton, február 6-án de. 10 órától az alsósok klubdélelőttje és ministránsfoglalkozás lesz a közösségi háznál.

4.  Szombaton lesz a rákosmenti KAFA. Előtte való nap, pénteken de. 10 órától késő délutánig, ill. vasárnap du. 2-től szeretnénk kérni segítséget a pakoláshoz. Köszönettel fogadunk idén is támogatást, valamint süteményt és tombola felajánlásokat. Gyermekeknek idén is lesz jelmezverseny! Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon.

5.  A „Közösségünk élete” című fotópályázat leadási határideje módosult. Február 15-ig adhatók le a sekrestyében vagy a plébánián névvel, címmel és jeligével ellátott fényképek, amelyek márciusban a közösségi házban lesznek kiállítva.