Hirdetések

Hirdetések

Évközi 2. vasárnap

2016. január 17.

1.     A héten lesz az ökumenikus imahét. Az imaalkalmak mindhárom alkalommal du. 5 órakor kezdődnek:

·      hétfőn a református templomban

·      kedden nálunk, a katolikus templomban

·      csütörtökön az evangélikus templomban

2.     Szombaton reggel 8 órára kérjük azok segítségét, akik a karácsonyfák bontásában és a templom takarításában tudnának segíteni. Középiskolásoknak tudunk igazolást adni.

3.     Szombaton lesz a Szt. Pál templom búcsúja. Az ünnepi program du. 5-kor kezdődik, Prof. Dr. Csókay András idegsebész a meghívott előadó, az ünnepi szentmisét ½ 7-kor Szili András pestszentlőrinci káplán atya celebrálja. Keresztaljával du. ½ 4-kor indulunk a templomunk elől. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon.

4.     Szombaton este 7-kor lesz a 13-19 év közötti fiataloknak a kerületi plébániák farsangi bálja a Pál Apostol Iskolában. Belépőjegyek: elővételben 500,- Ft, helyszínen 800,- Ft, süteménnyel vagy üdítővel ingyenes! Megjelenés jelmezben. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon.

5.     Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz az üldözött keresztények támogatására!

6.     Január 29-én, pénteken az esti 7-es szentmise után Kerületi Ifjúsági Közösségbe (KIK) várjuk a 25 és 45 év közötti fiataloknak a közösségi házban. Olyan fiatalokkal találkozhatnak, akik szeretnek ismerkedni, szeretik látni „az élet napos oldalát”, és fontosnak tartják a keresztény értékrendet a művészetben és a mindennapi életben egyaránt. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon.

7.     Február 6-án, szombaton lesz a rákosmenti KAFA, amelynek bevételét a moldvai csángómagyarok oktatásának a támogatására továbbítjuk. Már kapható az 500 Ft-os gyermekjegy (10 éves korig), a 3.000 Ft-os egyéni és a 12.000 Ft-os csoportos (5 fő) belépőjegy. Köszönettel fogadunk idén is támogatást, valamint süteményt és tombola felajánlásokat. Gyermekeknek idén is lesz jelmezverseny! Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon.

8.     Akik imát szeretnének kérni a csütörtöki imacsoporttól, imaszándékukat a Karitász perselybe helyezhetik el.

9.     Hajlékok megáldását kérheti személyesen, telefonon vagy emailben!