Hirdetések

Hirdetések

Urunk megkeresztelkedése

2016. január 10.

1.     Ezen a hétvégén gyűjtés van templomunk felújítására.

2.     Csütörtökön este 7 órára szeretettel várjuk a közösségi házba az ifjú házasokat és a házasságra készülő fiatal párokat.

3.     Pénteken du. ½ 6-tól Biblia-órára várjuk minden érdeklődő felnőtt Testvérünket a hittan teremben. Későbbiekben is, minden hónap 1. és 3. péntekén lesz.

4.     Most szombaton, egyházmegyei ministráns csocsóbajnokság miatt elmarad a délelőtti klub az alsó tagozatos gyermekeknek.

5.     Január 18-ai héten lesz az ökumenikus imahét. Az imaalkalmak egyes időpontjai jövő héten lesznek hirdetve.

6.     Január 23-án, szombaton lesz a Szt. Pál templom búcsúja. A program du. 5-kor kezdődik, Prof. Dr. Csókay András idegsebész a meghívott előadó, az ünnepi szentmisét pedig Szili András pestszentlőrinci káplán atya celebrálja.

7.     Január utolsó péntekén (jan. 29.) az esti mise után egy új közösségi programot indítunk a 25 és 45 év közötti fiataloknak a közösségi házban. Azokat a párkapcsolat iránt érdeklődő fiatalokat várjuk, akik szeretik látni „az élet napos oldalát”, nyitottak új barátságokra, és fontosnak tartják a keresztény értékrendet a művészetben és a mindennapi életben egyaránt. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon.

8.     Február 6-án, szombaton lesz a KAFA 2016, amelynek bevételét a moldvai csángómagyarok oktatásának a támogatására továbbítjuk. Már kapható az 500 Ft-os gyermekjegy (10 éves korig), a 3.000 Ft-os egyéni és a 12.000 Ft-os csoportos (5 fő) belépőjegy. Köszönettel fogadunk idén is támogatást, valamint süteményt és tombola felajánlásokat. Gyermekeknek idén is lesz jelmezverseny!

9.     Akik imát szeretnének kérni a csütörtöki imacsoporttól, imaszándékukat a Karitász perselybe helyezhetik el.

10.       Szombatonként reggel 8 órától kérjük segítségüket a templom takarításában. Feliratkozni az ingyenes újságos asztalnál lehet. Köszönjük segítségüket!