Hirdetések

Hirdetések

Karácsony 2. vasárnapja

2016. január 3.

1.     Köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt évben egyházi hozzájárulásukkal és adományukkal támogatták plébániaközösségünket! Kérjük minden Testvérünk támogatását az új esztendőben is!

2.     Ma a délelőtti misék után még megtekinthető A Szent Család a művészetben c. kiállítás a közösségi házban.

3.     Csütörtökön egész napos Szentségimádás lesz. Kérjük azok jelentkezését a sekrestyében, akik napközben jelen tudnak lenni a templomban.

4.     Akik imát szeretnének kérni a csütörtöki imacsoporttól, imaszándékukat a Karitász perselybe helyezhetik el.

5.     Pénteken megszokott időben lesznek meglátogatva az elsőpéntekes testvéreink.

6.     Szombatonként reggel ½ 8-tól kérjük segítségüket a templom takarításában. Feliratkozni az ingyenes újságasztalnál lehet.

7.     Szombaton de. 10 órától ministránsok csocsóbajnoksága lesz a közösségi házban.

8.     Jövő vasárnap gyűjtés lesz templomunk felújítására.

9.     Január 14-én, csütörtökön este 7 órára szeretettel várjuk a közösségi házba az ifjú házasokat és a házasságra készülő fiatal párokat.

10.       Január utolsó péntekén (jan. 29.) az esti mise után egy új közösségi programot indítunk a 25 és 45 év közötti fiataloknak a közösségi házban. Azokat a párkapcsolat iránt érdeklődő fiatalokat várjuk, akik szeretik látni „az élet napos oldalát”, nyitottak új barátságokra, és fontosnak tartják a keresztény értékrendet a művészetben és a mindennapi életben egyaránt. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon.

11.       Február 6-án, szombaton lesz a KAFA 2016, amelynek bevétele a moldvai csángómagyarok oktatásának a támogatására továbbítjuk. Jövő hétvégétől kapható lesz az 500 Ft-os gyermekjegy (10 éves korig), a 3.000 Ft-os egyéni és a 12.000 Ft-os csoportos (5 fő) belépőjegy. Köszönettel fogadunk idén is süteményt és tombola felajánlásokat.