Hirdetések

Hirdetések

Évközi 33. vasárnap

2015. november 15.

1.      Ma du. ½ 6-kor Mozart Requiem-je lesz megszólaltatva templomunkban. Az előadáson és az esti szentmisén a párizsi vérengzés áldozataiért is imádkozunk. A belépés díjtalan.

2.      November 21-én, szombaton Kaszap István Alapítvány lelki napra hívja a kedves Testvéreket a Pál Apostol iskolába. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

3.      Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Karitász javára.  

4.      A sekrestyében vagy a plébánián leadhatók az adventi vásárra szánt adományok, melynek bevételével kerületünk rászorulóit támogatják a Karitász-munkatársak.

5.      November 25-én, szerda du. 1-kor lesz Rákosligeti Karitász Ház megáldása. A Karitász-munkatársak minden szerdán de. 10-től du. 2-ig szeretettel várják az adományozó és rászoruló Testvéreket egyaránt.

6.      November 27-én, pénteken est Katalin-bál lesz a Pál Apostol Iskolában, ahová kerületi plébániák középiskolás korú fiataljait várják a szervezők. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók

7.      December 5-én, szombaton du. 5-kor templomunkban ünnepi szentmise keretében adunk hálát Kaszap István Alapítvány megalakulásának 25. évfordulója alkalmából.

8.      Adventi rajzpályázatot hirdetünk gyermekeknek „Nagy örömet hirdetek!” témával. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

9.      Január 11-től újabb jegyeskurzus indul a plébánián. Legfeljebb 5 pár jelentkezését tudjuk fogadni. Jelentkezni személyesen, telefonon vagy e-mailben lehet.

10.   Köszönjük mindazoknak, akik idei egyházi hozzájárulásukkal támogatták plébániaközösségünket! A régi közismert nevén „egyházi adót” személyesen a sekrestyében vagy a plébánián, csekken vagy átutalással rendezhetik, akik még nem rendezték.

11.   A templomban bekapcsoltuk a fűtést. Köszönjük, hogy nagyobb összegű perselyadományukkal hozzájárulnak a plusz kiadásokhoz!

 

Centenáriumi programok: 

  • Ma még megtekinthető a 9-es mise után a közösségi házban templomtörténeti kiállításunk. Adventben új kiállítás nyílik.
     
  • A sekrestyében és a plébánián kapható centenáriumi évkönyvünk, amelynek előállítási költségét 2.000 ft adomány fedezi.