Hirdetések

Hirdetések

Évközi 32. vasárnap

2015. november 8.

1.   November 11-én, szerdán az esti mise után felnőtt keresők hittanja lesz a plébánián. Még csatlakozhatnak új érdeklődők!

2.   November 14-én, szombaton reggel 10-kor az ált. iskola felső tagozatos fiatalokat várjuk a közösségi házba közös imádságra és játékra.

3.   A november 14-i hétvégén lesz az újtelepi templombúcsú, ahová a kedves testvéreket is szeretettel hívják az újtelepi plébánia hívei. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Templomunktól keresztalja szombat du. ¼ 5-kor fog indulni.

4.   November 21-én, szombaton a Kaszap István Alapítvány lelki napra hívja a kedves testvéreket a Pál Apostol iskolába. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

5.   November 25-én, szerda délelőtt lesz a Rákosligeti Karitász Ház megáldása. A Karitász-munkatársak minden szerdán de. 10-től du. 2-ig szeretettel várják az adományozó és a rászoruló testvéreket egyaránt.

6.   Adventi rajzpályázatot hirdetünk gyermekeknek „Nagy örömet hirdetek!” témábal. Az alkotásokat a sekrestyében lehet leadni december 18-ig név és életkor megadásával. Eredményhirdetés a Pásztorjátékon lesz. A rajz bármilyen technikával készülhet, A4-es lapon.

7.   Köszönjük mindazoknak, akik idei egyházi hozzájárulásukkal támogatták plébániaközösségünket! A régi közismert nevén „egyházi adót” személyesen a sekrestyében vagy a plébánián, csekken vagy átutalással rendezhetik, akik még nem rendezték.

8.   A templomban bekapcsoltuk a fűtést. Köszönjük, hogy nagyobb összegű perselyadományukkal hozzájárulnak a plusz kiadásokhoz!

 

Centenáriumi programok: 

  • Ma du. ½ 6-kor Maczkó Mária Emerton- és Magyar Örökség-díjas énekművész „Énekkel dicsérlek” című előadóestje lesz templomunkban. A belépés díjtalan.
     
  • November 15-én, vasárnap du. ½ 6-kor Mozart Requiem-je lesz megszólaltatva templomunkban.Támogatók: Rákosmente Önkormányzata és a Rákoshegyi Bartók Zeneház. A belépés díjtalan.
     
  • Ma és jövő vasárnap a 9-es mise után még megtekinthető a közösségi házban templomtörténeti kiállításunk. Adventtől új kiállítás nyílik.
     
  • A sekrestyében és a plébánián kapható centenáriumi évkönyvünk, amelynek előállítási költségét 2.000 ft adomány fedezi.